jueves, 11 de noviembre de 2010

Seguiment del bloc

Hem quedat les tres components del grup per afegir la informació necessària en el bloc. Primer de tot, hem fet una busca de informació massiva de totes les pestanyes, i les hem posat en comú. Desprès ho hem redactat i em seleccionat les diferents informacions que hem trobat, desprès de tenir tota la informació redactada hem buscat diverses fotos relacionades per complementar la informació.
També hem cregut necessari canviar la imatge i la estètica del bloc, per fer-lo més adequat al treball que estem realitzant. Al fons del títol hem posat una foto del museu Dalí i els tons de la pàgina van relacionats amb aquest edifici.
Finalment hem canviat el subtítol perquè l’anterior no era adequat, i aquest creiem que és més característic de Figueres pel fet que defineix amb tres paraules la totalitat d’aquesta ciutat, perquè fa referència a que Figueres té tot lo necessari per tothom i es troba de tot, tot i ser una ciutat petita.
Ens ha interessat molt fer aquesta part del treball perquè hem après noves coses de Figueres que no sabiem i és un bona manera de conèixer la ciutat en si i tot el que té.

No hay comentarios:

Publicar un comentario