lunes, 13 de diciembre de 2010

Retocs finals abans de la coavaluació.

Avui hem fet els últims retocs del bloc.


Hem corregit faltes d'ortigrafia, hem canviat les imatges de lloc tot i que també n'hem afegit alguna, hem reescrit algun paràgraf perquè quedés coherent i entre totes hem parlat del format i l'estil del bloc i ens agrada tal i com queda.


Esperem que us agradi!!

11 comentarios:

  1. Bloc Palamós:
    Creiem que l'eslògan és adequat per definir aquesta ciutat.
    És un bloc molt visual i atractiu, ja que combina la lletra amb moltes imatges.
    Creiem que la redacció del text és entenedora i fàcil de llegir.
    El bloc està ben organitzat i estructurat perquè conté totes les pestanyes necessàries per conèixer aquesta localitat. Tot i què, trobem a faltar informació sobre els creadors/es d'aquest bloc.
    En l'apartat de "com ha canviat", ens dóna la sensació que poder falta informació.

    En conclusió, en general és un bon bloc i adient per treballar amb els alumnes de primària.
    Enhorabona!!!

    ResponderEliminar
  2. L'ESLÒGAN: Creiem que l'eslògan és adequat per definir la localitat.

    LA REDACCIÓ: el llenguatge és entenedor i adequat pel professorat i l’alumnat. A més el text està dividit en apartats que faciliten la recerca d’informació.

    EL CONTINGUT: ha estat incorporada molta informació sobre llocs d’interès que poden ser visitats pels alumnes per conèixer millor el poble. El text està molt estructurat i interrelacionat amb les diferents pestanyes.

    OBJECTIUS: estan molt especificats. Molt bona feina!

    DISSENY: és atractiu i els elements decoratius exemplifiquen el contingut. En alguns moments hi ha masses fotografies i trenquen la lectura.

    En definitiva, el bloc s’adapta als objectius principals del mòdul.

    ResponderEliminar
  3. L' eslogan és molt representatiu de la ciutat.

    La redacció és entenedora i considerem que els mestres podran utilitzar aquesta informació per treballar amb els alumnes.

    El contingut és correcte i respon a les expectatives del treball encarregat des del mòdul.

    Els objectius estan ben elaborats i ben especificats.

    El disseny està bé però poder nosaltres posariem una sola imatge panoràmica de la ciutat enlloc de tantes imatges diferents.

    Per acabar, creiem que aquest blog respon a l'objectiu principal del treball.

    ànims i endavant!

    Esperem que us hagin servit les nostres aportacions, ànims i endavant!

    ResponderEliminar
  4. Disseny: Disseny ben trobat i fàcil de visualitzar, trobem encertada l’elecció de les imatges significatives de la ciutat... però compte amb la publicitat gratuïta...!!

    Contingut: Una gran quantitat d’informació ben seleccionada amb una bona aportació de dades d’interès.

    Objectius: Objectius potser no ben redactats tot i que s’entén la finalitat.

    Eslògan: Molt bé, ben trobat!

    Redacció: Fàcil de llegir i una redacció adequada als receptors, tant professors com alumnes.

    Com a conclusió creiem que el bloc compleix perfectament els objectius requerits, felicitats per el gran treball realitzats!!
    Bon Nadal i bona entrada al nou any!!
    Petons des de aqui!!
    Per cert! Bona nit i bona Sort!!

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. ESLÒGAN
    És atractiu, però potser no s'acaba d'entendre a què us referiu quan dieu ciutat de detalls: és perquè hi ha molts museus o perquè dins la ciutat hi ha molts monuments arquitectònics?

    REDACCIÓ
    El llenguatge és comprensible i entenedor. A més, la gran quantitat de suports audiovisuals (imatges, vídoes i links) fan més agradable la lectura.

    CONTINGUT
    Es dóna molta informació sobre la localitat i aquesta és adequada al nivell al qual va destinat.

    OBJECTIUS
    Estan ben redactats i especifiquen a qui va dirigit el bloc, però potser hi faltaria una mica més d'informació sobre les creadores del bloc.

    DISSENY
    Està ben organitzat, però pensem que la pàgina principal està una mica carregada d'imatges i de colors. Tot i això, entenem que a Figueres hi ha moltes coses per mostrar.

    CONCLUSIÓ
    El bloc segueix l'objectiu general del treball i dóna a conèixer molt bé aquest municipi.

    ResponderEliminar
  7. Súria, un poble salat diu:

    Disseny: Considerem que el bloc de Figueres té una presentació molt original i molt ben buscada. A més, conte totes les pestanyes que es marcaven en la pauta del bloc cosa que és molt correcte.

    Continguts: Pel què fa al contingut pensem que és adequat i està ben estructurat.

    L’eslògan: Considerem que l’eslògan del poble està molt ben trobat i que és molt original.

    La redacció: És adequada i concisa. A més, la informació està molt ben estructurada i conte molt llenguatge visual que facilita la lectura.

    Els objectius: Són molt correctes i clars!

    En definitiva, el treball fet fins ara respon a l’objectiu general del treball i el nostre grup el veu molt apropiat per el seu objectiu que és una eina de treball per a les escoles. Sobretot en aquest cas pels docents. Ens a agradat molt la vostra feina!

    ResponderEliminar
  8. Hola noies, nosaltres pensem que...

    l'ESLÒGAN està bé però potser és molt general, potser representatiu de moltes altres poblacions.

    la REDACCIÓ és clara i molt ben acompanyada per recursos audiovisuals, que faciliten la lectura.

    els CONTINGUTS són adequats per treballar la població a l'escola. Bona informació i concisa.

    els OBJECTIUS ens agraden molt. S'enten la finalitat del treball.

    el DISSENY és modern i dona un aire "dalinià" molt maco.

    ÁNIMS, que aneu molt bé!!

    Salutacions desde Calella!! ;)

    ResponderEliminar
  9. L'ESLÒGAN: és apropiat i concís.

    REDACCIÓ: És acurada i s'ajusta molt bé a l'usuari. El text està ben estructurat i alterna moltes imatges, cosa que facilita molt la lectura i dóna un resultat molt atractiu a la vista.

    CONTINGTUS: Es nota que hi ha un gran treball de recerca d'informació, ja que els continguts són molt diversos i estan molt explicats. Potser caldria acotar una mica més la informació d'algunes pestanyes perquè no fos excessiva.

    OBJECTIUS: Estan ben explicats i especificats.

    DISSENY: Ens agrada molt la gama de colors que heu triat, i a més a més te connotacions a l'obra de Dalí. Caldria eliminar el link que apareix a la imatge de fons.

    El bloc compleix els objectius generals del treball a realitzar i serà una gran eina per treballar a les escoles. Ànims!

    ResponderEliminar
  10. Hola, primer de tot donar les gràcies a tothom pels vostres comentaris, a continuació us comentem les vostres aportacions. ;)

    Palamós: Més informació sobre nosaltres? Però si el que ens demanen és explicar qui som, perquè fem aquest bloc, quina finalitat té, què estem estudiant i a on i aquestes dades ja les hi tenim. Tal com ens dieu que faltaria informació a la pestanya de “com ha canviat” nosaltres creiem que ja n’hi ha suficient, però tot i així, ens ho mirarem i potser si que canviarem o afegirem alguna cosa més. Moltes gràcies pels vostres consells i que passeu un Bon Nadal =).

    Blanes: Gràcies pel consell de les fotografies, segurament ho dieu per la pestanya de “de què vivim” no? ja ho vam veure però com que durant la setmana passada no podíem actualitzar ni res ho vam deixar així. Mirarem de treure’n alguna per tal que es llegeixi millor el text. Gràcies! Bon Nadal =).

    Santa Coloma de Farners: Moltes gràcies per les vostres aportacions! Ja mirarem si posem una sola imatge panoràmica o ho deixem així , perquè a nosaltres, així amb tantes imatges diferents, ens agrada i ens va costar molt posar-ho amb aquest format. Bon Nadal! =).

    Vallcebre: Gràcies pels vostres consells i si, teniu raó lo de la publicitat és un error, però com que la imatge l’hem tret d’Internet, no ho podem eliminar i creiem que la imatge dels elefants és adequada per representar la nostra localitat, per tant, creiem que en un principi ho deixarem així. Pel que fa als objectius, gràcies als vostres consells potser els modificarem una mica. Moltes gràcies per les vostres aportacions. Bon Nadal i Feliç Any Nou igualment. =).

    Besalú: Doncs si us llegiu el nostre bloc (a la pàgina principal )explica el perquè li hem posat aquest eslògan i l’hem posat perquè creiem que en tres paraules es defineix la nostra localitat i perquè Figueres, tot i ser una petita ciutat creiem que té tot lo necessari per tothom i s’hi troba de tot, però tot i així gràcies per les vostres aportacions. Un altre grup també ens ha dit lo de la de la informació sobre nosaltres per tant, creiem que segurament l’ampliarem! Moltes gràcies i Bon Nadal! =).

    Súria: Moltes gràcies poble salat! Tindrem en compte les vostres valoracions i estem molt contentes que us hagi agradat el nostre bloc! Nosaltres ja us vam dir que també ens agradava molt el vostre…;) continueu així, ànims i endavant!! Bon Nadal a tots!!.

    Calella: Nosaltres creiem que el nostre eslògan és representatiu de Figueres i que està molt ben buscat i és adequat, ja sabem que podria ser representatiu de moltes altres localitats, però no creiem que el canviem perquè ens agrada. =) Moltes gràcies per les altres aportacions que ens heu fet i esperem que passeu un Bon Nadal! =)

    La Vall d’en Bas: Moltes gràcies pels vostres consells i teniu raó, hauríem de treure informació d’algunes pestanyes i potser amb unes altres n’ hauríem d’afegir no creieu? Pel que fa al link que apareix a la imatge de fons no el podem eliminar perquè com que la vam treure d’Internet, forma part de la imatge. Sabríeu eliminar-lo?- si ho sabeu no dubteu en dir-nos-ho sisplau que el traurem perquè ja ens ho han dit dos grups i potser sí que s’hauria d’eliminar. Gràcies. Esperem que passeu un Bon Nadal! =).

    Moltes gràcies: Bon Nadal i Bon Any a tothom!!

    ResponderEliminar
  11. Hola som els saltencs!!

    Aquí va el nostre comentari:
    Eslogan: Molt be dissenyat però el trobem molt general.
    Redacció: Utilitzeu un llenguatge entenedor i ampli en molts aspectes.
    Contingut: Molt ben estructurat i amb molta informació.
    Objectius: ben específicats
    Disseny: està bé però potser haguesim agafat un altre imatge.
    En definitiva el treball està molt ben fet i per això des de Salt diem: ànims!!!

    ResponderEliminar